WOCA Patina DiscsDansko podjetje Woca je vodilni svetovni proizvajalec olj za zaščito notranjih in zunanjih lesenih površin (parketi,terase). Sedaj pa na tržišču predstavlja še novo revolucionarno tehniko oljenja. Z zelenimi Patina Discs se je začel nov način oljenja parketa. Z zelofinogranulacijo Patina Discs, njihovo obliko in postavitvijo na osnovni diskza poliranje, dosežemo dolgo željene izvrstne efekte na področju oljenja parketov, kateri so bili pred to novo tehniko težje dosegljivi.

S to novo revolucionarno tehniko, ki jo je Woca razvijala dalj časa dosežemo 100% nasičenost lesnih por z olji Woca. Površina je bolj gladka, hitro suha in postane čudovito mat svilenega izgleda.

Največja prednost te nove tehnike je vsekakor popolna maksimalna nasičenost por v parketu, s tem posledično dosežemo izvrstno površinsko odpornost na obrabo in boljši rezultat pri vzdrževanju. S Patina Discs utiramo v parket vse vrste Wocinih olj, tako natur kot barvna olja.

Patina Discs je na eni strani zelo fine granulacije, na drugi strani pa je nanešen sloj Velcro snovi, ki omogoča, da se dobro sprime z osnovnim polirnim diskom, kljub veliki količini prisotnega olja.Zeleni Patina disc pritrdimo na skrajni rok osnovnega polirnega diska, tako da sta obrnjena drug proti drugemu.

S kombinacijo vsega tega: Patina Discs, tehniko in kvalitetnih ekoloških olj se je dansko podjetje Woca dvignilo v sam svetovni vrh tudi na področju tehnike površinske obdealve parketov in teras , ne samo olj.