woca natur miloWoca Natur milo je idealno za čiščenje, zaščito in vzdrževanje vseh oljenih lesenih površin – za tla, pohistvo, obloge… Milo vsebuje substance čistila in olja, katere očistijo umazanijo, zasčitijo les, ohranijo lesne pore zaprte in tako preprečijo penetracijo umazanije v les.

Kljub temu je priporočljivo, da se ostanki hrane in pijače odstranijo takoj, ko se pojavijo, površino pa obrišemo z vlažno belo krpo. Izogibati se je potrebno direktni postavitvi cvetličnih loncev na parket.

Prvih 30 dni po oljenju parketa ne čistimo z vodo.  Po prvem čiščenju postopek večkrat ponovimo, s tem dosežemo, da površina postane bolj enotna in homogena.

Natur milnico uporabljamo pri vsakem čiščenju z vodo.

Natur milo natur – prozorne barve, je idealno za čiščenje lesenih površin obdelanih z natur ali barvnim oljem.

Natur milo white – bele barve pa uporabljamo za čiščenje lesenih površin obdelanih  z belim oljem.

Navodila za uporabo :

1. korak
Tla najprej suho očistimo  s sesalcem ali metlo
2. korak
Embalažo pred uporabo dobro pretresemo
3. korak
Potrebujemo dve vedri, prvo napolnimo z 5l mlačne vode in 1,5dcl milnice Woca- za manjše kvadrature pripravimo temu ustrezno količino. Drugo vedro napolnimo samo z vodo, katero potrebujemo, da speremo umazano krpo, kar je zelo pomembno, da ne brišemo  z umazano krpo. Krpo ponovno namočimo v vedro z milnico. Krpo, s katero čistimo parket močno ožamemo, da ne pušča sledi vode. Po potrebi očiščeno površino obrisemo  s suho krpo. Ko se olje na površini  parketa obrabi ali poškoduje, ga obnovimo z oljem za vzdrževanje Woca Maintenence oil. Lahko se nanaša ročno ali še lažje s strojem.