WOCA Spot Remover sprejWoca Spot Remover je specialno čistilo, namenjeno za čiščenje trdovratnih madežev, ki bazira na osnovi okolju prijaznega mila. Čistilo se uporablja za odstranjevanje lokalnih madežev iz lesenih površin. Učinkovito raztaplja  in odstranjuje maščobo,kavo,rdeče vino, itd. Uporabljamo ga za čiščenje   oljenih notranjih površin. Pred uporabo Spot removerja je priporočljivo narediti majhen test na nevidnem mestu na tleh,  da se izognemo nezaželjenemu učinku.

Priporočamo, da se pred čiščenjem okolico madeža očisti z Natural soap (natural ali belim) milom. Za odstranitev madežev uporabitebrusni papir granulacije 220 . Smer brušenja mora biti vedno v smeri »letnic« v lesu. Po odstranitvi madeža iz oljene lesene površine moramo ponoviti postopek oljenja  z Master oil Woca ali  Maintence oil Woca(Olje za vzdrževanje)  in oprati površino  z milnico Woca Natural soap (natur ali belo-odvisno od osnovnega olja).

Navodila za uporabo :

1.korak
Spot remover nanesemo direktno na madež
2.korak
Spot remover pustimo, da na madežu učinkuje 10 -20 minut,  da raztopi madež, nato s krtačo podrgnemo v smeri rasti lesa, dokler se madež na raztopi.
3.korak
Z mlačno vodo in belo bombažno krpo obrišemo madež.
4.korak
Ko so tla popolnoma suha , so pripravljena za končni finalni premaz-olje – da dosežemo končni izgled.

Video predstavotev: