V skladu s priporočilom Ministrstva za zdravje smo spremenili delovni proces. Delali bomo od doma. Vse stranke, ki bi želele obiskati naš salon, prosimo, da nas pokličejo na telefon 01 566 22 97 ali 041 650 666, da se predhodno dogovorimo za termin obiska. Prodaja, ogledi objektov in izvedba bodo potekali nemoteno. Hvala za razumevanje.

Stenske obrobne letvice

Stenske obrobne letvice so izdelane iz različnih materialov: iz lesa, aluminija , Pvc , Mdf prevlečenega s surovim ali lakiranim furnirjem v različnih barvah ali pa v barvi parketa.

Estetsko stenske obrobne letvice predstavljajo v ambientu pomemben dekorativen element, ki varuje in krasi. V isti barvi kot parket tvorijo kontinuiteto s tlemi. V drugi barvi pa poudarjajo druge ambientalne elemente (stene ,vratne podboje, stropne bordure).

Moderen arhitekturen pristop zagovarja svetlo barvo, kot npr. barvo vratnih podbojev. S tem se estetsko vizualno vleče in poudarja enotnost čez ves prostor. Tako na tleh, kjer je položen parket ali pa keramika. S tem barvnim elementom se poveča površina stene po celotni vertikalni liniji.

Funkcionalno v prvi vrsti obrobne stenske letvice pokrivajo delitacijsko rego med steno in površino parketne obloge.

V drugi vrsti pa ščitijo spodnji del stene pred udarci in vlago pri čiščenju.

Hrastova natur letvica visoka bela MDF letvica nizka bela MDF obrobna letva sivo-srebrna masivna letvica
nizka oljena hrastova obrobna letvica

Razstavno-prodajni salon:

Onis d.o.o.
Dunajska cesta 116
1000 Ljubljana

Lastno parkirišče pred salonom!
Vedno dobrodošli na strokovno svetovanje!

Kontakt:

Email: info@onis.si
Telefon: 01 566 22 97, 01 566 22 98

Delovni čas:

Ponedeljek - Petek:

Sobota, Nedelja:
9.00 - 17.00
(oz. po dogovoru)
Zaprto