Obstaja veliko stvari o katerih je potrebno dobro razmisliti pred nakupom in vgradnjo finalne talne obloge v vaš dom. Vzemite si čas za razmislek in primerjavo kvalitete posameznih izdelkov.

Vinil PVC je umetna talna obloga, imitacija lesa, naravnega kamna in keramike. Je veliko bolj odporna od naravnih materialov, trpežna, praktična za čiščenje in vzdrževanje. Površinsko skoraj ni videti razlike med imitiranim in naravnim materialom, izdelan je iz čistega 100% vinila, primeren za vse prostore, predvsem kopalnice, predsobe, kuhinje, garderobe, kleti, poslovne prostore in javne površine, kjer je velika obremenitev. Odporen je na vlago in pogosto mokro čiščenje, kjer je to ključnega pomena, manj pa je odporen na dolgotrajno močno sončno svetlobo, ob prisotnosti le te barvni pigmenti s površine zbledijo, predvsem v predelih ob velikih steklenih površinah.

Prodajni program:

  • FL – Vinil Floor – odlično razmerje med ceno in kvaliteto vinilnih plošč EU porekla.
  • Pergo – je svetovno znana švedska firma talnih oblog višjega cenovnega razreda, ki zagotavlja visoko kvaliteto in trpežnost vinilnih talnih oblog.

Enostaven je za vgradnjo, montaža brez lepljenja, tla morajo biti popolnoma ravna in suha. >> Povpraševanje <<