V skladu s priporočilom Ministrstva za zdravje smo spremenili delovni proces. Delali bomo od doma. Vse stranke, ki bi želele obiskati naš salon, prosimo, da nas pokličejo na telefon 01 566 22 97 ali 041 650 666, da se predhodno dogovorimo za termin obiska. Prodaja, ogledi objektov in izvedba bodo potekali nemoteno. Hvala za razumevanje.

Vinilne talne obloge

Obstaja veliko stvari o katerih je potrebno dobro razmisliti pred nakupom in vgradnjo finalne obloge v vaš dom. Vzemite si čas za razmislek in primerjavo kvalitete posameznih izdelkov.

Vinil PVC je umetna talna obloga, imitacija lesa, naravnega kamna in keramike. Je veliko bolj odporna od naravnih materialov, trpežna, praktična za čiščenje in vzdrževanje. Površinsko skoraj ni videti razlike med imitiranim in naravnim materialom, izdelan je iz čistega 100% vinila, primeren za vse prostore, predvsem kopalnice, predsobe, kuhinje, garderobe, kleti, poslovne prostore in javne površine, kjer je velika obremenitev. Odporen je na vlago in pogosto mokro čiščenje, kjer je to ključnega pomena, manj pa je odporen na dolgotrajno močno sončno svetlobo, ob prisotnosti le te barvni pigmenti s površine zbledijo, predvsem v predelih ob velikih steklenih površinah.

Prodajni program:

  • FL – Vinil Floor – odlično razmerje med ceno in kvaliteto vinilnih plošč EU porekla.
  • Pergo – je svetovno znana švedska firma talnih oblog višjega cenovnega razreda, ki zagotavlja visoko kvaliteto in trpežnost vinilnih talnih oblog.

Enostaven je za vgradnjo, montaža brez lepljenja, tla morajo biti popolnoma ravna in suha. >> Povpraševanje <<

Razstavno-prodajni salon:

Onis d.o.o.
Dunajska cesta 116
1000 Ljubljana

Lastno parkirišče pred salonom!
Vedno dobrodošli na strokovno svetovanje!

Kontakt:

Email: info@onis.si
Telefon: 01 566 22 97, 01 566 22 98

Delovni čas:

Ponedeljek - Petek:

Sobota, Nedelja:
9.00 - 17.00
(oz. po dogovoru)
Zaprto