V skladu s priporočilom Ministrstva za zdravje smo spremenili delovni proces. Delali bomo od doma. Vse stranke, ki bi želele obiskati naš salon, prosimo, da nas pokličejo na telefon 01 566 22 97 ali 041 650 666, da se predhodno dogovorimo za termin obiska. Prodaja, ogledi objektov in izvedba bodo potekali nemoteno. Hvala za razumevanje.

Woca Spot Remover – čistilo za odstranjevanje madežev

WOCA Spot Remover sprejWoca Spot Remover je specialno čistilo, namenjeno za čiščenje trdovratnih madežev, ki bazira na osnovi okolju prijaznega mila. Čistilo se uporablja za odstranjevanje lokalnih madežev iz lesenih površin. Učinkovito raztaplja  in odstranjuje maščobo,kavo,rdeče vino, itd. Uporabljamo ga za čiščenje   oljenih notranjih površin. Pred uporabo Spot removerja je priporočljivo narediti majhen test na nevidnem mestu na tleh,  da se izognemo nezaželjenemu učinku.

Priporočamo, da se pred čiščenjem okolico madeža očisti z Natural soap (natural ali belim) milom. Za odstranitev madežev uporabitebrusni papir granulacije 220 . Smer brušenja mora biti vedno v smeri »letnic« v lesu. Po odstranitvi madeža iz oljene lesene površine moramo ponoviti postopek oljenja  z Master oil Woca ali  Maintence oil Woca(Olje za vzdrževanje)  in oprati površino  z milnico Woca Natural soap (natur ali belo-odvisno od osnovnega olja).

Navodila za uporabo :

1.korak
Spot remover nanesemo direktno na madež
2.korak
Spot remover pustimo, da na madežu učinkuje 10 -20 minut,  da raztopi madež, nato s krtačo podrgnemo v smeri rasti lesa, dokler se madež na raztopi.
3.korak
Z mlačno vodo in belo bombažno krpo obrišemo madež.
4.korak
Ko so tla popolnoma suha , so pripravljena za končni finalni premaz-olje – da dosežemo končni izgled.

Video predstavotev:

Razstavno-prodajni salon:

Onis d.o.o.
Dunajska cesta 116
1000 Ljubljana

Lastno parkirišče pred salonom!
Vedno dobrodošli na strokovno svetovanje!

Kontakt:

Email: info@onis.si
Telefon: 01 566 22 97, 01 566 22 98

Delovni čas:

Ponedeljek - Petek:

Sobota, Nedelja:
9.00 - 17.00
(oz. po dogovoru)
Zaprto