V skladu s priporočilom Ministrstva za zdravje smo spremenili delovni proces. Delali bomo od doma. Vse stranke, ki bi želele obiskati naš salon, prosimo, da nas pokličejo na telefon 01 566 22 97 ali 041 650 666, da se predhodno dogovorimo za termin obiska. Prodaja, ogledi objektov in izvedba bodo potekali nemoteno. Hvala za razumevanje.

Predsedniki hodijo po parketu, oljenim z WOCA oljem

Predsedniki in politični voditelji iz vsega sveta hodijo po parketu, oljenim z WOCA oljem, ko obiščejo predsednika Slovenije.
Woodcare Danska lahko sedaj doda na seznam nacionalnih in svetovnih referenc tudi Predsedniško palačo v Ljubljani, Slovenija.
Največja dvorana v palači je Kristalna dvorana (Protokolarni objekti – Onis reference), ki se uporablja danes kot sprejemna dvorana.
Je ena izmed najlepših dvoran v Sloveniji, zaradi krasne arhitekture in oblikovalskih elementov. Samodejno pritegne pozornost hrastov mozaični masivni parket in bordura grškega vzorca v kombinaciji z evropskim orehom. Dela so bila izvedena pod budnim nadzorom Zavoda za varstvo kulturne dediščine.

Presidents are walking on WOCA oiled wood flooring
The Presidential Palace in Slovenia (.PDF)
Parket , tako v glavni dvorani kot na galeriji, je obdelan in vzdrževan z visoko kvalitetnimi naravnimi proizvodi WOCA, in sicer Diamond oljem, Oljem za vzdrževanje in Natur čistilom.
Woodcare Danska dobavlja različne izdelke za finalno obdelavo lesa za poslovne projekte po celem svetu, kot so letališče Copenhagen, Fundacija Bill & Melinda Gates v Seattlu, letališče Charles de Gaulle v Parizu, Avkcijska hiša Christie’s v Londonu – da jih naštejemo samo nekaj.

Razstavno-prodajni salon:

Onis d.o.o.
Dunajska cesta 116
1000 Ljubljana

Lastno parkirišče pred salonom!
Vedno dobrodošli na strokovno svetovanje!

Kontakt:

Email: info@onis.si
Telefon: 01 566 22 97, 01 566 22 98

Delovni čas:

Ponedeljek - Petek:

Sobota, Nedelja:
9.00 - 17.00
(oz. po dogovoru)
Zaprto