V skladu s priporočilom Ministrstva za zdravje smo spremenili delovni proces. Delali bomo od doma. Vse stranke, ki bi želele obiskati naš salon, prosimo, da nas pokličejo na telefon 01 566 22 97 ali 041 650 666, da se predhodno dogovorimo za termin obiska. Prodaja, ogledi objektov in izvedba bodo potekali nemoteno. Hvala za razumevanje.

Panelni troslojni parket

Panelni troslojni parket je sestavljen iz treh plasti masivnega lesa.

  • Zgornji gotovi sloj je izdelan iz širinsko ter dolžinsko lepljenih parketnih deščic, ki spominjajo na klasični parket. Njihova debelina je od 3 do 4 mm. Za zgornji sloj se lahko uporabijo lesne vrste, ki ustrezajo zahtevam rabe lesa za pode.
  • Srednji in spodnji sloj sta mehkejša, zanju uporabljajo lesne vrste z nižjo gostoto. Dimenzijska stabilnost parketa je zelo dobra in je odvisna od izbrane lesne vrste in orientacije posameznih plasti masivnega lesa. Slednje so orientirane tako, da je z vidika poteka lesnih vlaken srednji sloj položen prečno na zgornji in spodnji sloj.

Dimenzije

Parketne deske so izdelanev dimenziji 15 x 150-190 x 1800-2200 mm. Parket odlikujejo stabilnost, elastičnost in nadpovprečna dekorativnost.

Polaganje panelnih parketov

  • Na ustrezno, suho pripravljeno podlago (obrušena in premazana z emulzijo) lahko panelni troslojni parket zaradi njegove  dimenzijske stabilnosti lahko položimo klasično , t.j. lepljen po celotni površini na podlago ali pa plavajoče, t.j. lepljen samo po bočnih stikih.
  • Po končanem polaganju celotno, tovarniško obdelano površino zaščitimo z zaščitnim premazom. Postopek traja priblino 2 do 6 dni.
  • Panelni troslojni parket (odvisno od vrste lesa) je primeren za polaganje na toplovodno talno ogrevanje.

Vzorci panelnih troslojnih parketov ↓

>> Povpraševanje <<
Panelni parket 1

Razstavno-prodajni salon:

Onis d.o.o.
Dunajska cesta 116
1000 Ljubljana

Lastno parkirišče pred salonom!
Vedno dobrodošli na strokovno svetovanje!

Kontakt:

Email: info@onis.si
Telefon: 01 566 22 97, 01 566 22 98

Delovni čas:

Ponedeljek - Petek:

Sobota, Nedelja:
9.00 - 17.00
(oz. po dogovoru)
Zaprto