V skladu s priporočilom Ministrstva za zdravje smo spremenili delovni proces. Delali bomo od doma. Vse stranke, ki bi želele obiskati naš salon, prosimo, da nas pokličejo na telefon 01 566 22 97 ali 041 650 666, da se predhodno dogovorimo za termin obiska. Prodaja, ogledi objektov in izvedba bodo potekali nemoteno. Hvala za razumevanje.

Industrijski ali tehno parket

industrijski parket, tehno parketIndustrijski ali tehno parket  predstavlja bočno / kant postavljene tangencionalno ali/in radialno orientirane ravne lesene lamele, ki so povezane z lepilnim trakom v posamezne parketne elemente. Parket odlikujejo velika trdnost in trdota ter velik obrabni odpor, zato je primeren za površine, kjer so obremenitve tal velike (pisarne, šole, restavracije, hoteli, trgovine). Je dekorativen, zelo moderen in zaradi svoje edinstvene oblike zelo zaželjen tudi v stanovanjskih objektih. Dimenzijsko stabilnost mu daje bočna postavitev lesenih elementov zato je zelo primeren tudi za vlažne prostore, kopalnice, savne, spa ( teak, iroko,…)

Dimenzije:

Proizvaja se v debelini 10 in 15 mm, širine od 160 do 300 mm in dolžine od 160 do 350 mm. Industrijski parket je praviloma izdelan iz dimenzijsko stabilnih lesnih vrst, stabilnost samega parketa pa se utegne še povečati tudi zaradi specifične sestave oz. orientacije posameznih lamel.

Polaganje industrijskih parketov :

  1. Na ustrezno, suho pripravljeno podlago (obrušena in premazana z emulzijo) parket klasično položimo, prilepimo po celotni površini z lepilom za parket SLC L 34 Eco.
  2. Parket grobo, fino obrusimo in pokitamo.
  3. Površino lakiramo ali oljimo z WOCA Master oil (Danska). Celoten postopek traja približno 14 do 21 dni.
  • Industrijski parket je primeren za polaganje na toplovodno talno ogrevanje. Glej specifične lastnosti lesa spodaj pri vzorcih!

Vzorci industrijskih parketov ↓

>> Povpraševanje <<
Hrast - Industrijski parket
Teak Indonezija - Industrijski parket

Razstavno-prodajni salon:

Onis d.o.o.
Dunajska cesta 116
1000 Ljubljana

Lastno parkirišče pred salonom!
Vedno dobrodošli na strokovno svetovanje!

Kontakt:

Email: info@onis.si
Telefon: 01 566 22 97, 01 566 22 98

Delovni čas:

Ponedeljek - Petek:

Sobota, Nedelja:
9.00 - 17.00
(oz. po dogovoru)
Zaprto