V skladu s priporočilom Ministrstva za zdravje smo spremenili delovni proces. Delali bomo od doma. Vse stranke, ki bi želele obiskati naš salon, prosimo, da nas pokličejo na telefon 01 566 22 97 ali 041 650 666, da se predhodno dogovorimo za termin obiska. Prodaja, ogledi objektov in izvedba bodo potekali nemoteno. Hvala za razumevanje.

Woca Natur milo: natur ali belo

woca natur miloWoca Natur milo je idealno za čiščenje, zaščito in vzdrževanje vseh oljenih lesenih površin – za tla, pohistvo, obloge… Milo vsebuje substance čistila in olja, katere očistijo umazanijo, zasčitijo les, ohranijo lesne pore zaprte in tako preprečijo penetracijo umazanije v les.

Kljub temu je priporočljivo, da se ostanki hrane in pijače odstranijo takoj, ko se pojavijo, površino pa obrišemo z vlažno belo krpo. Izogibati se je potrebno direktni postavitvi cvetličnih loncev na parket.

Prvih 30 dni po oljenju parketa ne čistimo z vodo.  Po prvem čiščenju postopek večkrat ponovimo, s tem dosežemo, da površina postane bolj enotna in homogena.

Natur milnico uporabljamo pri vsakem čiščenju z vodo.

Natur milo natur – prozorne barve, je idealno za čiščenje lesenih površin obdelanih z natur ali barvnim oljem.

Natur milo white – bele barve pa uporabljamo za čiščenje lesenih površin obdelanih  z belim oljem.

Navodila za uporabo :

1. korak
Tla najprej suho očistimo  s sesalcem ali metlo
2. korak
Embalažo pred uporabo dobro pretresemo
3. korak
Potrebujemo dve vedri, prvo napolnimo z 5l mlačne vode in 1,5dcl milnice Woca- za manjše kvadrature pripravimo temu ustrezno količino. Drugo vedro napolnimo samo z vodo, katero potrebujemo, da speremo umazano krpo, kar je zelo pomembno, da ne brišemo  z umazano krpo. Krpo ponovno namočimo v vedro z milnico. Krpo, s katero čistimo parket močno ožamemo, da ne pušča sledi vode. Po potrebi očiščeno površino obrisemo  s suho krpo. Ko se olje na površini  parketa obrabi ali poškoduje, ga obnovimo z oljem za vzdrževanje Woca Maintenence oil. Lahko se nanaša ročno ali še lažje s strojem.

Razstavno-prodajni salon:

Onis d.o.o.
Dunajska cesta 116
1000 Ljubljana

Lastno parkirišče pred salonom!
Vedno dobrodošli na strokovno svetovanje!

Kontakt:

Email: info@onis.si
Telefon: 01 566 22 97, 01 566 22 98

Delovni čas:

Ponedeljek - Petek:

Sobota, Nedelja:
9.00 - 17.00
(oz. po dogovoru)
Zaprto