V skladu s priporočilom Ministrstva za zdravje smo spremenili delovni proces. Delali bomo od doma. Vse stranke, ki bi želele obiskati naš salon, prosimo, da nas pokličejo na telefon 01 566 22 97 ali 041 650 666, da se predhodno dogovorimo za termin obiska. Prodaja, ogledi objektov in izvedba bodo potekali nemoteno. Hvala za razumevanje.

Lesene dekorativne stenske obloge

Lesene stenske obloge dajejo prostoru povsem nov, naraven videz, s katerim v našem domu ustvarimo toplino in eleganco. Način oblaganja notranjih vertikalnih elementov, sten, stebrov je izviren in inovativen pristop, ki s svojo reliefno površino spremeni videz interierja in nam omogoča  stik  z naravo.

Oblaganje sten oz. vertikalnih površin s ploščami tip Bojserija je primerno za okolja, v katerih želimo z lesom ustvariti pridih narave, tako v vašem domu kot tudi v restavracijah, hotelih in poslovnih prostorih.

Montaža lesenih plošč je hitra in enostavna. Montirajo se lahko na različne vrste podlag. Lesene obloge iz hrastovega lesa  so oljene ali surove, ne zahtevajo nobenega vzdrževanja, istočasno pa povečajo zvočno in toplotno izolacijo.

Izbirate lahko med različnimi dimenzijami in oblikami.
stenska obloga - natur stenska obloga - natur + LED direktna svetloba stenska obloga - natur + LED indirektna svetloba

kvadratne oblike   dim. 490 x 490 mm
pravokotne oblike dim. 490 x 120 mm in 980 x 120 mm

>> Povpraševanje <<

Razstavno-prodajni salon:

Onis d.o.o.
Dunajska cesta 116
1000 Ljubljana

Lastno parkirišče pred salonom!
Vedno dobrodošli na strokovno svetovanje!

Kontakt:

Email: info@onis.si
Telefon: 01 566 22 97, 01 566 22 98

Delovni čas:

Ponedeljek - Petek:

Sobota, Nedelja:
9.00 - 17.00
(oz. po dogovoru)
Zaprto