V skladu s priporočilom Ministrstva za zdravje smo spremenili delovni proces. Delali bomo od doma. Vse stranke, ki bi želele obiskati naš salon, prosimo, da nas pokličejo na telefon 01 566 22 97 ali 041 650 666, da se predhodno dogovorimo za termin obiska. Prodaja, ogledi objektov in izvedba bodo potekali nemoteno. Hvala za razumevanje.

Kako očistiti in vzdrževati barvane lesene površine

vrtna igrala 1
vrtna igrala 2
vrtna igrala 3
vrtna igrala 4
Viskoko kakovostne zunanje barve WOCA ščitijo lesene površine pred trohnenjem, glivicami, vlago, barvnimi spremembami in drugimi vplivi, ki povzročajo temperaturna nihanja. So odlična rešitev za zunanje lesene površine, ograje, nadstreške, vrtno pohištvo, otroška igrala, itd. Barvamo lahko tako nove kot stare že barvane lesene površine.

BARVNA PALETA

Barvna paleta WOCA

ČIŠČENJE

Nove in stare lesene površine pred prvim ali vzdrževalnim barvanjem očistimo z WOCA clenerjem raztopljenim v vodi in mehko krtačo.
Pred tem odstranimo ostanke stare barve. Poškodovano površino obrusimo z brusnim papirjem granulacije 120-160.

 

 

VZDRŽEVANJE

Lesene barvne površine vsaj enkrat letno preverimo in poškodovane dele saniramo. Sanacije lahko izvedemo lokalno ali pa barvamo celotno površino. Lokalne, točkovne poškodbe popravljamo tako, da barvo nanesemo precej preko poškodovane lokacije tako, da je popravilo čim manj vidno. Barvo na nepoškodovano površino nanesemo v manjših količinah kot na poškodovane dele.

Razstavno-prodajni salon:

Onis d.o.o.
Dunajska cesta 116
1000 Ljubljana

Lastno parkirišče pred salonom!
Vedno dobrodošli na strokovno svetovanje!

Kontakt:

Email: info@onis.si
Telefon: 01 566 22 97, 01 566 22 98

Delovni čas:

Ponedeljek - Petek:

Sobota, Nedelja:
9.00 - 17.00
(oz. po dogovoru)
Zaprto