V skladu s priporočilom Ministrstva za zdravje smo spremenili delovni proces. Delali bomo od doma. Vse stranke, ki bi želele obiskati naš salon, prosimo, da nas pokličejo na telefon 01 566 22 97 ali 041 650 666, da se predhodno dogovorimo za termin obiska. Prodaja, ogledi objektov in izvedba bodo potekali nemoteno. Hvala za razumevanje.

Exterior Cleaner – čistilo za zunanjo uporabo

Woca Exterior Cleaner - Čistilo za zunanjo uporaboWoca Exterior Cleaner je čistilo za čiščenje lesenih zunanjih teras, vrtnega pohištva , oblog , ograj, ipd. Čistilo odstranjuje mah in drugo umazanijo. Exterior Cleaner je učinkovit tudi za čiščenje betonskih plošč.

Navodila za uporabo :

1.korak
Les dobro namočiti s cevjo za vodo. Exterior Cleaner zmešamo z vodo v razmerju 1 : 2 , mešanico nanesemo na leseno površino s sirkovo, PVC krtačo ali s škropilnico. Za ekstremno umazanijo uporabimo nerazredčen Exterior Cleaner.
Les dobro namočitikaj potrebujemo za čiščenje terase
2. korak
Dobro namočeno leseno površino krtačimo, čistimo vedno v smeri rasti lesa oz. vlaken do videza čistosti. Če je potrebno ponovimo čiščenje po istem postopku. Takoj po čiščenju površino dobro izperemo z vodo. Čistilo je okolju prijazno in je vodorazgradljivo.

čiščenje terase z čistilom exterior cleaner spiranje čistila

3.korak
Les pustimo, da se popolnoma posuši. Šele na dobro posušeno površino lahko nanesemo Exterior olje. Pred tem, če čutimo rahlo hrapavost, grobo površino obrusimo s finim brusnim papirjem, predvsem se to lahko zgodi na bolj osončenih legah.

4. korak
Orodje operemo v vodi.

Razstavno-prodajni salon:

Onis d.o.o.
Dunajska cesta 116
1000 Ljubljana

Lastno parkirišče pred salonom!
Vedno dobrodošli na strokovno svetovanje!

Kontakt:

Email: info@onis.si
Telefon: 01 566 22 97, 01 566 22 98

Delovni čas:

Ponedeljek - Petek:

Sobota, Nedelja:
9.00 - 17.00
(oz. po dogovoru)
Zaprto